مشاوره حقوقی رایگان - معامله خودرو

سلام خودرویی معامله کردیم که فروشنده هم غیر ایرانی بود که قولنامه هم امضا کرده بود فروشنده که مبلغ 300میلیون نقدا گرفته و باقی هم موقع تنظیم سند ،ولی الان رفته اعلام سرقت کرده که پول بحسابش هم نیومده و اینکه ماشین را ما دزدیدیم ازش لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با ارائه مبایعه نامه و شهادت شهود کذب ادعای ایشان را اثبات نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت نتیجه ای نخواهد داشت
می توانید با ارائه فیش واریزی دفاعیات خود را مطرح کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی موضوع و گفتگوی متقابل است

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

با ارائه مبایعه نامه و شهود از خود دفاع نمایید

احسان رضایی

جناب آقای احسان رضایی :

سلام.
دادخواست اثبات مالکیت مطرح نمایید له استناد مبایعه نامه

محمدرضا شکری

جناب آقای محمدرضا شکری :

سلام
با ارایه مبایعه نامه + فیش واریزی و شهادت شهود از خود در محکمه دفاع کنید و در ادامه دادخواست اثبات مالکیت خودرو بدید.

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

سلام
با توجه به مبایعه نامه دعوای سرقت قابل طرح نیست

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
هرچند که ایشان باید تحقق سرقت را با اسناد و مدارک محکمه پسند در دادگاه اثبات کند و به احتمال زیاد نتواند و قرار منع تعقیب صادر شود اما اگر صادر نشد شما
با ارائه اسناد و مدارک و پیرینت واریز پول به حساب ایشان و شهادت شهود خود را تبرئه کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با ارایه مبایعه‌نامه و فیش های واریزی و شهادت شهود از خود دفاع کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای اثبات اینکه پول نقد ثمن معامله بوده است احتیاج به شهادت شهود دارید.

یک وکیل

اگر شاکی شما همان فروشنده غیر ایرانی است با ارایه قولنامه خرید خودرو به مرجع رسیدگی کننده اتهام سرقت از شما رفع خواهد شد.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

باهمان قولنامه در پرونده سرقت دفاع کنید موضوع حقوقی هس وشاکی به نتیجه نمیرسد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود....

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، ادعای رد و بدل شدن مبلغ 300میلیون تومان ادعای گزافیست مگر با ارائه اسناد و مدارک معتبر
میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند ارائه نمایید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

با ارایه قولنامه شکایت فروشنده رد میشود

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
به استناد مبایعه نامه و رسید واریز میتوانید از خود دفاع نمایید.