مشاوره حقوقی رایگان - شکایت و پرینت طلاق

سلام من و همسرم چندروزی دعوا کردیم الان رفته خونه باباش گوشیش دست منه بعد چندنفر ناشناس پیام دادند یا زنگ زدند بهش الان من چکار کنم که اون نتونه مهریه روبگیره چون میخواد طلاق بگیره حالا که دستش رو شد زیربارهیچی نمیره ایا با پرینت میشه همه پیامهارو اورد بالا اونایی که حذف کرده میشه تماسهارودید چون خیلی رو حذف کرده

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
در هر صورت مهریه به ایشان تعلق میگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
مهریه زوجه در هر حالتی باید پرداخت گردد
و شما میتوانید دادخواست اعسار را مطرح نمایید تا اقساط گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید شکایت کنید.اما دسترسی به اطلاعات باید مجاز باشد و مصادیق رابطه نامشروع در قانون مجازات هم فیزیکی تعریف شده صرف چت و تماس چیزی را ثابت نمی کند ضمن اینکه به فرض اثبات،مجازات میشود و مهریه پابرجا خواهد بود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر موفق نمی‌شوید مگر ادله محکم تری وجود داشته باشد.
لکن چنان‌چه اثبات نیز گردد
مهریه به قوت خود باقی است
لکن در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود.
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد تا راهی توصیه گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که دلایل و مدارک دارید می‌توانید شکایت نمایید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

در هرصورت شما باید مهریه را پرداخت کنید راهی برای نپرداختن نیست.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

مهریه در هر صورت به همسر شما تعلق خواهد گرفت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
مهریه زوجه در هر حالتی باید پرداخت گردد
و شما میتوانید دادخواست اعسار را مطرح نمایید و در صورت صدور حکم اعسار ، پرداخت مهریه اقساط خواهد

برای اقامه شکوائیه رابطه نامشروع ، شما باید به مرجع قضایی دلیل مبنی بر رابطه نامشروع زوجه ارائه نمایید و

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

هیج کاری نمی توان کرد مگر خودش مهریه را ببخشد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مهريه يا صداق. دين است و بايد پرداخت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حتی در صورت خیانت همسر باز هم مهریه به وی تعلق خواهد گرفت.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

حتی در صورت اثبات اینکه همسر شما به شما خیانت کرده است باز هم تاثیری در مهریه نخواهد داشت و شما مکلف به پرداخت تمام مهریه خواهید بود در صورتی که ثابت کنید همسر شما با افراد غریبه ارتباط داشته است از 1 تا 99 ضربه شلاق خواهد داشت

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

مهریه در هر صورت حتی با اثبات روابط نا مشروع به زوجه تعلق می گیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مهریه حق خانم هست و تحت هیچ عنوانی نمیتوانید پرداخت نکنیدپیامها هم نیاز به دستور قضایی داذد

امین ساعد

جناب آقای امین ساعد :

با سلام
زن در هر شرایطی مستحق دریافت مهریه می‌باشد و اموری که شما فرمودید باعث نمی‌شود که زن نتواند مهریه خود را مطالبه کند.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

شکوائیه اثبات رابطه نامشروع بدهید البته اثبات ان دشوار است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مهریه از حقوق مالی زوجه است وباید در هر صورت پرداخت شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بالا هم بیاد بی فایده است فقط آبروی خودت را می بری اما میتونی به خودش بگی