مشاوره حقوقی رایگان - خریدار مابه التفاوت زمینی که فروختم نمیدهد.

باسلام خدمت وکلای محترم.بنده قطعه زمینی ب متراژ 75 متر از برادرم خریدم وچون اجاره نشین بودم اتاق و اشپزخانه باپول جلو اجاره ساختم ولی حدود8متر با اطلاع برادرم واردزمین اوشدم حالاخانه فروختم البته75متر ک درسندبوده هم درمحضروهم دربنگاه75مترقید کردم چون مابقی توافقی ازبرادرم گرفتم حال خریدار اطلاع کامل داشت به‍ش گفتم 7الی8 متر اضافه قرار شد توافقی مابقی پول زمین بدهد حالا که تخلیه کردم مابقی پول زمین نمیدهد چه کنم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ثمن مساحت اضافی قابل مطالبه است
و شما باید دادخواست مطالبه اقامه نمایید و

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
در صورت عدم اطلاع برادر شما ، وی میتواند دادخواست ابطال قراداد فروش را به استناد معامله فضولی مطرح کند و در صورت مطلع بودن ، شما میتوانید دادخواست مطالبه قیمت ملک بابت اضافه متراژ را مطالبه کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام نیاز به بررسی دقیقتر داردتوضیحاتتان کامل نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانی دادخواست بدهید و از طریق مرجع محترم قضایی پیگیری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند آری امکان پذیر است دادخواست تخصصی تنظیم گردد و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست مطالبه ماوالتفاوت متراژ طبق نظر کارشناس دهید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست مطالبه وجه از طریق دفاتر خدمات قضایی

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
اگر بر مبلغ وجه معین توافق نموده اید دادخواست نطالبه و خسارت تاخیر تادیه مبلغ توافق شده. در غیر اینصورت قیمت زیاد ه به نرخ روز طبق نظر کارشناس

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست مطالبه وجه بر مینای توافق صورت گرفته از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت شود