مشاوره حقوقی رایگان - تفاوت متراژ خانه و سند پس از خرید

سلام. یک باب خانه خریداری شده است. بعد از مراجعه به شهرداری . شهرداری مدعی می شود که این خانه 2متر بیشتر از متراژ سند می باشد ونامه ای به ثبت واسناد می دهد. ثبت اسناد هم طی جواببه مطرح می کند که شما باید دومتر را از شهرداری بخرید. این خانه قدیمی وبدون تعرض به کوچه وخیابان است. ومساحی اولیه دفتر اسناد اشتباه بوده است . چه اقدامی می توانیم بکنیم. اشتباه از ثبت وآن هم در قدیم بوده . وشهردای هم موقع خرید این موضوع را مطرح نکرد لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سابقه ثبتی و اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام، به هر صورت باید اسناد و مدارک آن مورد بررسی قرار گیرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسائل ملکی باید توسط وکیل متخصص ملک بررسی و پیگیری شود چرا که موارد کاملا تخصصی است اگر اشتباهی هرچند کوچک رخ دهند ممکن است کل پرونده را تحت تاثیر قرار دهد برای همین رویت اسناد و مدارک در مرحله اول حائز اهمیت است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید از طریق شهرداری مشکل را حل و فصل کنید و یا اینکه اگر حق با شما است و ملک متعلق به شما است در این صورت باید طرح دعوی کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی اظهارنظر دقیق نیازمند برسی اوراق و مدارک شما و نیز گفت و گوی متقابل است و با دو خط صورت مساله نمیتوان راهنمایی دقیقی نمود از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مبلغ متراژ اضافی را باید به مالک اولیه بدهید و نه به شهرداری

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر اشتباهاتی در حین ثبت ملک در سند رسمی رخ داده باشد این اشتباهات در اداره ثبت توسط هیئت نظارت مورد بررسی قرار می گیرند. اگر به وقوع وجه مغایرت پی برده شد و کاملا محرز و مسلم گشت ؛هیئت نظارت دستور به صدور سند اصلاحی می دهد. بدین ترتیب اشتباه موجود برطرف می گردد. البته در شرایطی که به کسی خللی وارد نیاید.