مشاوره حقوقی رایگان - اضافه متراژ در زمان سند

سلام بنده اپارتمانی را در سال 91 خریداری کردم مالک قرار بود سند بزند، بنده قبل از زدن سند ملک را در بنگاه با کد رهگیری به فرد دیگری فروختم، الان این اقای مالک سند رو حاضر کرده. و طبق سند 1متر به بنا اضافه شده و اون اقا که من بهش فروختم باید پول این اضافه بنا را و طبق نرخ اون روز پرداخت کنه، البته در قولنامه اول همین موضوع قید شده ، حالا مالک اولی میگه چون شما برای من جهت تاخیر در سند عدم حضور نگرفتید، الان باید این یک متر اضافه بنا رو به نرخ روز بدین ، یعنی 20 که برای سند بوده ، به اضافه یک متر اضافه بنا میشود 34 م تومن، درحالیکه ایشون باید این یک متر رو طبق نرخ همان رو محاسبه کند، لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بستکی به مفاد قرارداد دارد و به نرخ مبایعنامه

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید مبایعه نامه اولیه شما و فروشنده را مطالعه کنیم و اینکه آیا تاریخی برای انتقال سند تعیین شده یا نه و اینکه شما در آن تاریخ رفتید دفتر خانه مربوطه یا نه؟

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما باید طبق شرط ذکر شده در قرارداد ، طبق قیمت زمان انعقاد عقد ، ثمن این یک متر را پرداخت نمایید
و اگر در قرارداد بابت تاخیر در انتقال سند ، وجه التزام روزانه ذکر شده باشد شما میتوانید ، خسارت عدم انجام تعهد را
مطالبه نمایید و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بسته به مفاد قرارداد دارد
اگر از بابت تاخیر در انتقال سند وجه التزام تعیین شده باشد و عدم حضور گرفته باشید می توانید مطالبه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بسته به شرایط و مفاد قرارداد دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر قرارداد شما در این زمینه سکوت کرده به نرخ روز معامله خواهد بود
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید