مشاوره حقوقی رایگان - کسر بودن متراژ ملک

سلام من ملکی رو از ورثه خریداری کردم به صورت قول نامه و وکالت فروش الان که واسه سند ملک اقدام کردم 15متر از ملک کم دارم . همسایه ی دیوار به دیوار ما یکی از ورثه می باشد این اقا زمانی که پدرشان زنده بوده یه مقدار از ملک رو خریداری کرده و موقع ساخت ملک خودش 15 متر بیشر از انچه که خریده بوده ساخته . الان هم خودش و سایر ورثه در جریان این موضوع هستند من الان بخوام پیگیر باشم از چه طریق باید اقدام کنم ؟ باتشکر

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما می توانید معامله را فسخ نماید یانسبت به مقداری که کمتر است مطالبه قیمت کسری نمایید،نیاز به گفتگو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قیمت کسری متراژ را می توانید مطالبه کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی قرارداد و اسناد دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بر اساس متراژ آورده شده در قولنامه و تامین دلیل می توانید نسبت به فروشنده دادخواست مطالبه ثمن کسری متراژ بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نیاز به بررسی جزئیات و اخذ توضیحات بیشتر خواهد بود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

سوال شما کلی است ولی در هر حال امکان طرح دعوی دارید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

یا می توانید معامله را فسخ کنید یا قیمت کسری را مطالبه کنید. در هر دو صورت از طریق دادگاه باید اقدام کرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مطالبه ثمن کسری را مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق مراجع قضایی

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

دادخواست فسخ يا مطالبه مابه التفاوت به استناد ماده 355 قانون مدنی