مشاوره حقوقی رایگان - متراژ دقیق

با سلام .. واحدی داریم که در صفحه اول سند نوشته متراژ 84متر ... در پشت سند هم نوشته 84 متر که از این مقدار 1.50 متر ترانس است. بانضمام انباری قطعه 12تفکیکی به مساحت (2.35). بانضمام پارکینگ قطعه 5 تفکیکی به مساحت (12)متر. میخواستم ببینم که متراژ مفید ساختمان چقدر هست..و چگونه حساب میشه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام 98/35 متراژ مفید و اختصاصی ساختمان است که در موقع خرید و یا فروش باید بابت متراژ 98/35
پول بدهید یا بگیرید
انباری و پارکینگ هم ، جز متراژ مفید و اختصاصی اپارتمان محسوب میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

،با کارشناس ساختمان مشاوره کنید