مشاوره حقوقی رایگان - مخفی کردن طفل

اگر مادر طفل طبق حکم دادگاه باید طفل را تحویل پدر دهد اما مادر خود را مخفی کند وطفل را به این بهانه که خونه نیستن ودر را باز نکنن؟چکار باید کرد ؟حکمش؟ممنونم از شما بزگواران

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ممانعت از ملاقات فرزند جرم است و زوج می تواند با این عنوان از زوجه شکایت کند.
بهتر است در خصوص ملاقات فرزند مشکل را دوستانه حل و فصل کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به موجب ماده 54 قانون حمایت از خانواده، "هرگاه مسئول حضانت، از انجام تکالیف مقرر خودداری کند یا مانع ملاقات طفل با اشخاص ذی ‌حق شود، برای بار اول، به پرداخت جزای نقدی درجه هشت و درصورت تکرار، به حداکثر مجازات مذکور محکوم می ‌شود."

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
باید از طریق اجراء احکام پیگیری کتید و عنداللزوم شکایت کنید و محکوم کنید چون جنبه کیفری هم دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر مانع ملاقات شما با طفل براساس زمانی که دادگاه تعیین کرده میتوانید اقدام به شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تکرار کند امکان حبس وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ‌
جرم است و مجازات دارد

مادر باید دادخواست سلب حضانت را مطرح نماید
و اثبات نماید که پدر صلاحیت رسیدگی به فرزند را ندارد و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خدمت شما عرض کنم در اینجا پدر میتواند شکایت نماید و دادگاه تصمیم جدیدی اتخاذ می نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تحت عنوان ممانعت از تحویل و ملاقات طفل قابل شکایت است و مجازات جزای نقدی دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از دادگاه دستور موقت فوری جهت گرفتن فرزند اخذ شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تخطی از اجرای حکم دادگاه ، جرم است و شما می توانید نسبت به ورود به منزل حکم بگیرید . و این عمل باعث خواهد شد که دیگر طفل به مادر عودت داده نشود .

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

به اجرای احکام دادگاه صادر کننده حکم مراجعه کنید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

ممانعت از ملاقات طفل جرم است برای بار اول جزای نقدی ودر صورت تکرار به حداکثر مجازات محکوم می گردد

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
تحت عنوان ممانعت از ملاقات با طفل شکایت کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

قابل شکایت می باشد بار اول جزای نقدی است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام میتواند مصداق آدم ربایی باشد

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام زوج (اقا) می تواند شکایت ممانعت از ملاقات طفل را به طرفیت مادر طرح نماید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

ممانعت از ملاقات فرزند جرم است و زوج می تواند با این عنوان از زوجه شکایت کند.

محسن سلمان زاده

جناب آقای محسن سلمان زاده :

سلام طبق توافق ودستور دادکاه مادر موظف به تحویل طفل به پدر می باشد درصورت عدم تحویل در موعد مقرر به اجرای احکام دادکاه مراجعه کنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام بله ممانعت هر کدام ازوالدبن از ملاقات طفل توسط.دیگری جرم است و میتوان طرح شکایت کرد

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

قابل شکایت است و برای زوجه مجازات در پی خواهد داشت

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام تحت عنوان ممانعت از ملاقات طفل قابل پیگیری می‌باشد

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ؛ امکان شکایت از ایشان برای شما وجود دارد

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... جرم ممانعت از ملاقات پدر با طفل وفق ماده 54 قانون حمایت خانواده

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

شکایت به دادگاهی که حکم حضانت صادر کرده.
بازداشت تا زمان اجرا و جزای نقدی درجه 8