مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف و فحاشی و تخریب

سلام امروز دامادم با دخترم بحثش میشه اومد درب را به زور باز کرد و وارد خانه شد ودید در بسته است لذا یک شیشه قدی دو جداره را شکست و فحاشی کرد و رفت ما به 110 زنگ زدیمو صورت جلسه کردیم چه مجازاتی داره

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تخریب عمدی و ورود به عنف شکایت دارد.
اگر دختر شما قصد ادامه زندگی مشترک را دارد بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید و شکایت راه حل خوبی نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ورود به عنف در ماده 694 قانون مجازات اسلامی، جرم تلقی گردیده است و برای آن مجازات نیز پیش بینی شده است. به موجب این ماده: «هر کس با عنف (زور) یا تهدید به منزل یا مسکن فرد دیگری وارد شود. به مجازات 6 ماه تا 3 سال حبس محکوم می‌گردد.

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
ورود و به عنف و تهدید و تخریب مجازات دارد
همچنین توهین بسته به نوع آن مجازات شلاق یا حبس دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اینها عنوان مجرمانه دارند و میزان مجازات را قاضی بستگی به شرایط تعیین میکند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جرم توهین و تخریب عمدی محقق شده است

و دادگاه با توجه به شرایط و اوضاع و احوال قضیه ، میزان مجازات را تعیین خواهد کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ماده 694 قانون مجازات اسلامی، در خصوص مجازات جرم ورود به عنف اینگونه مقرر می کند؛ "هر کس در منزل یا مسکن دیگری به عنف یا تهدید وارد شود به مجازات از شش ماه تا سه سال حبس محکوم خواهد شد و در صورتی‌ که مرتکبین دو نفر یا بیشتر بوده و لااقل یکی از آنها حامل سلاح باشد به حبس از یک تا شش سال محکوم می‌شوند."

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه
احتمالا جزای نقدی

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای تخریب اگر بالای ده میلیون باشد،جرم جنبه عمومی دارد و حبس دارد و تا ده میلیون جزای نقدی و برای توهین نیز جزای نقدی از 6 تا 24 میلیون در حق صندوق دولت.با تامین دلیل دادخواست مطالبه خسارت نیز بدهید.

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

مجازات ورود به عنف طبق ماده 694 ق م از 6ماه حبس تاسه سال می باشد

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
میتوانید تحت عناوین توهین و تخریب و ورود به عنف به منزل دیگری شکایت کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به اوضاع و احوال قاضی تعیین مجازات می نماید فحاشی جزای نقدی و

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

می توانید با عنوان تخریب عمدی و ورود به عنف شکایت دارد.

محسن سلمان زاده

جناب آقای محسن سلمان زاده :

سلام در مورد تخریب می تونید شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه داماد اقدام به تخریب کرده است، بنابراین جرم تخریب عمدی به منصه ظهور رسیده است. همچنین با توجه به فحاشی و توهین ایشان، می‌توانید به استناد شاهدین امر، شکایت توهین و فحاشی را نیز داشته باشید.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

تخریب و فحاشی و ورود به عنف هر کدام جرم است و مجازات جداگانه در پی خواهد داشت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حبس و جزای نقدی
بهتر است قبل از اقدام به شکایت سعی در حل موضوع به صورت دوستانه داشته باشید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام مقام قضایی با توجه به عنوان جرم مجازات تعیین میکند