مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف

سلام. برای بنده حکم پرداخت 40/000/000 تومان بابت ورود به عنف صادر شده بنظر شما زیاد نیست. و اینکه اگر بخواهم تسلیم رای بشوم و نقدی پرداخت کنم چقدر از مبلغ فوق کسر میشود؟ ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر درخواست تسلیم به رای را مطرح نمایید و با نظر قاضی
مقداری از مبلغ محکوم به کاهش پیدا خواهد کرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مجازات بصورت قانونی تعیین شده است و در صورت تسلیم به رای تا یک چهارم مجازات شما تخفیف می یابد و اگر ظرف مهلت مقرر در اجراییه جریمه را پرداخت کنید مشمول تخفیف مندرج در اجراییه هم می شوید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر زیاد نیست
بهتر است تسلیع رای شوید ولی اینکه چه مقدار از مبلغ مذبور کاهش پیدا کند بستگی به نظر مقام قضایی دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت تسلیم به رای دادگاه می تواند تا یک چهارم تخفیف دهد
از طرفی اگر در اجرای احکام نیز به موقع پرداخت کنید اجرای احکام نیز ممکن است تخفیف بدهند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورت تسلیم به رای تا یک چهارم مجازات شما کاسته میشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید اعتراض کنید یا تسلیم به رای شوید