مشاوره حقوقی رایگان - سند زدن ملک

ملکی رو قولنامه خریدم که سند مادر دارد
ولی طرف مقابل حدود 40 سال قبل سند زده رفته بعد قولنامه کردن تا بمن رسیده.... حالا که به من رسیده دادگاه حق بمن داده ولی میگه میخای سند میدیم ولی سند ملک ضامن بیار تا بازداشت سند تو بشه راه دوم یافتن طرف مقابله که پیدا کنمش و راضی به اومدن به محضر کنمش. خواهش میکنم به من بگید از کجا شروع کنم آخه هیچکس راضی نمیشه سند ملک خودش رو گرو بزاره و بازداشتی بشه و از طرفی هیچ چیز خاصی جز شماره شناسنامه و نام پدر ازش نداریم و حتی شماره ملی هم چون مال 30 سال قبله نداریم و موندیم الان چه کار کنیم. منو راهنمایی کنید که برای یافتن زنده یا مرده شخص مذکور از کجا شروع کنم تو محضر رفتم بین اسناد هم دیدم چون سند قدیمی هستش چیزی جز همون مشخصات قبلی ازش پیدا نکردم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر سند در رهن بوده و یا ضمانت بوده می بایست رفع شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم غیابی باشد برای اجرای حکم باید ضامن یا وثیقه معرفی کنید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
در صورت صحت اعتبار قولنامه شما ، باید الزام ایادی قبل خود به تنظیم سند رو از دادگاه درخواست کنید و برای پیدا کردن طرف مورد نظریا ورثه اش، استعلام از اداره ثبت احوال رو هم ضمن دادخواست مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون برای اجرای حکم قطعی غیابی ، محکوم له باید ضامن معرفی نماید تا اگر در آینده ، محکوم علیه
حاضر شود و ادعایی را مطرح نماید ، مرجع قضایی بتواند به ضامن مراجعه نماید و

و برای یافتن فروشنده ، چند راهکار وجود دارد که پاسخ آن مفصل است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
باید نامه ای از دادگاه بگیرید برای ثبت احوال ببرید تا ورثه شخص رو پیدا بشه کرد بعد اقدامات لازم انجام بشه

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

توضیح ابهام دارد نیاز به بررسی دقیقتر دارد.

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

باتوجه به کاشت درختان در زمین شما می توانید اجرت المثل بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

برای احرای رای غیابی باید ضامن ویا وثیقه معرفی گردد

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

توضیح ابهام دارد نیاز به بررسی دقیق تر دارد.

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام .سوال شما ابهام دارد و باید مدارک شما برررسی گردد علی ایلحال اگر حکم غیابی به تنظیم سند به نفع شما صادر شده باشد برای اجرای حکم باید ضامن یا وثیقه معرفی کنید

محسن سلمان زاده

جناب آقای محسن سلمان زاده :

سلام بنظر میرسه دادخواست شما بصورت صحیح داده نشده بوده
درهرحال توصیه میکنم با یک وکیل مجرب مشاوره کنید مدارک شما بررسی و پاسخ قاطع داده بشه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر حکم غیابی باشد برای اجرای حکم باید ضامن یا وثیقه معرفی کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت ایادی ماقبل که قابل شناسایی هستند را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به استناد مدارک و مستندات در دسترس به ثبت برسانید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیازمند گفت و گوی‌ متقابل است از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید