مشاوره حقوقی رایگان - سند ملک

سلام. ببخشید من یک واحد آپارتمان خریداری کرده و گواهی عدم حضور به موقع سازنده جهت تنظیم سند را گرفته ام، سند در حال حاضر بعد از 8 ماه تاخیر آماده شده است، میخواهم ببینم میتوانم شکایت را بعد از به نام زدن سند انجام دهم یا حتما باید شکایت را قبل از تنظیم سند انجام داد؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما مطابق قرارداد می توانید هر زمانی ، چه قبل از تنظیم قرارداد و چه بعد از تنظیم قرارداد ، از خسارت هایی که بر مبنای قرارداد متحمل شده اید ، اقدام کنید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
امکان اقامه دادخواست مطالبه خسارت وجه التزام روزانه وجود خواهد داشت و

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله میتوانید اقدام به شکایت و مطابق آنچه در قرار داد هست مطالبه نمایید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
چنانچه وجه التزامی در نظر گرفته شده
شما می‌توانید قبل یا بعد از به نام زدن سند دادخواست لازم را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از تنظیم سند رسمی نیز می توانید طبق قرارداد خسارت قراردادی را مطالبه کنید
ولی در زمان تنظیم سند ممکن است فروشنده تنظیم سند را منوط به اعلام رضایت کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید بله مانعی ندارد می‌تواند این شکایت را داشته باشید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

شما هر زمان که بخواهید هرچند سال هم که بگذرد میتوانید مطالبه خسارت تاخیر در انجام تعهد و اخذ وجه التزام نمایید و صرفا تا زمان انتقال سند این خسارت به شما تعلق میگیرد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مطابق مفاد قرارداد فی مابین عمل می شود ، طبق آن اقدام نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر سند تنظیم شده است به صلاح نیست که دیگر اقدام حقوقی را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت شرایطی امکان پذیر است بستگی به مفاد قرارداد دارد
بهتر است با یک وکیل مشورت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فرقی نمیکند هر زمانی ، چه قبل از تنظیم قرارداد و چه بعد از تنظیم قرارداد

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

درصورتیکه شرط مبنی بر وجه التزام تاخیر صدور سند را در قرار داد ذکر کردید، می‌توانید بعد از صدور و به نام زدن سند هم شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

طبق قرارداد اگر تاخیر در تحویل سند و تحویل مبیع وجود داشته میتواند دادخواست دهید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

بعد تنظیم سند چنانچه صورتجلسه ی رضایت امضا نکنید امکان طرح دعو ی هست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید بعد از سند زدن هم بر حسب توافقات قرارداد بابت مطالبه خسارت شکایت کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

بهترین راهکار برای حل مشکلات مربوط به خرید و فروش ملک، به دست آوردن یک وکیل متخصص در این زمینه است. اگر شما به توافقی با سازنده نرسیده‌اید و مشکلاتی در رابطه با تأخیر در تنظیم سند ملک دارید، بهتر است حضورا با وکیل مشورت کرده و بهترین راه‌حل‌های حقوقی را برای حفظ حقوق خود پیدا کنید.

در بسیاری از موارد، حقوق خریداران ملک تحت حمایت قانونی قرار دارد و اگر شما مشکلاتی در این زمینه دارید، می‌توانید با شرکت‌های حقوقی و تنظیمات مربوطه در کشور خود مشورت کنید.

با این حال، در بسیاری از موارد، شکایت‌های مربوط به خرید و فروش ملک باید در زمان معقولی انجام شود و اگر شما به تاخیر افتاده‌اید، ممکن است شکایت شما با مشکلاتی مواجه شود. لذا، بهتر است با وکیل خود مشورت کرده و بهترین راهکار برای حفظ حقوق خود در مورد تنظیم سند ملک را پیدا کنید.