مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن سند

سلام سند تک برگ ملکی بعد از اینکه مدتی گم شده بود از دست شخص معلوم الحالی پیدا شد، حال شک دارم که آیا جعلیه یا اصل سنده، چکار باید کنم؟

پاسخ ها :

محمد  ايزدي

جناب آقای محمد ايزدي :

ببر اداره ثبت و اسناد جهت تعین اصالت سند

حسن  محجوب مستهلكي

جناب آقای حسن محجوب مستهلكي :

به اداره ثبت اسناد و املاک محل صدور ببرید اگه تایید نکردند از وی شکایت جعل نمایید

یک وکیل

استعلام از اداره ثبت

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام فعلا امکان چنین استعلامی وجود ندارد منتظر شکایت یا مسایلی از ان نظیر باشید

پرسشگر :

با سلام اداره ثبت بردم گفت این جا مشخص میکنه که از سند سواستفاده شده یا نه ولی این که این برگ و امضا و مهر اصلی باشند یا نه، مربوط به ما نیست. لطفا راهنمایی کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان استعلام و کارشناسی به راحتی وجود دارد