مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

سلام. ملکی را خریداری کرده ام به مبلغ 320 میلیون که 290 تومنش را پرداخت کردم فقط 30تومن آخر مانده بود که چکم پاس بشه. فروشنده در قولنامه نوشته است که در تاریخ 16.2.98 سند میزنه و خریدار در تاریخ 25.2.98 آخرین چک که 30تومن بود را باید پاس میکرد.فروشنده در آن تاریخ دفتر خونه نیومده چون اصلا ملک سند نداشته که سند بزنه و خریدار هم چک را در آن تاریخ پاس نمی کند.در قولنامه نوشته شده که اگر به هر دلیل چک پاس نشود معامله فسخ و یک سوم ثمن معامله به عنوان خسارت باید پرداخت شود.قاضی این پرونده رای داده که چون این ملک پلاک ثبتی نداره خریدار نمیتونسته سند بزنه و چون خریدار هم چک را پاس نکرده معامله فسخ و یک سوم باید پرداخت شود.
آیا معامله فسخه و رای درسته؟
چگونه میتونم جلوی فسخ را بگیرم؟
ملکی که پلاک ثبتی نداشته چطور نوشته که سند میزنه؟
عدم تعهد اول از طرف فروشنده بوده.نه خریدار.من بیشتر ثمن معامله را که پرداخت کردم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

مولود اسدی

سرکار خانم مولود اسدی :

فسخ به اراده متعاملین است نه اراده قانون،به رای اعتراض کنید

پرسشگر :

فروشنده درخواست فسخ داده. قاضی هم به نفع فروشنده رای داده.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند راه دفاع از حقوق شما وجود دارد
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

شهرام احمدی

شهرام احمدی :

سلام حتما اعتراض کنید و یک وکیل بگیرید