مشاوره حقوقی رایگان - ایا تلف حکمی در معامله بنده دلالت دارد؟

سلام بنده (a) اپارتمانی رو با مبایعه نامه خریدم الان بعد دو سال یه نفر خانم (b) پیدا شده و از فروشنده (c) و بنده (a) شکایت کرده تو دادخواستش گفته که این اپارتمان رو که من (a) ساکن هستم قبلا به فروشنده (c) فروخته و او نیز به بنده (a) انتقال داده بعد از چند سال چون فروشنده (c) به تعهداتش که بر اساس مبایعه نامه ای که بین خودش (c) و خانم (b) بوده عمل نکرده خواهان فسخ معامله بین خودشون (b,c) هستش در نتیجه از دادگاه خواهان مبیع که بنده داخلش ساکن هستم میخواد الان تکلیف بنده (a) چیه چون ملک به من انتقال یافته است در واقع ملک از خانم (b) به فروشنده (c) و اخر سر به بنده (a) منتقل شده و الان خانم ملکش رو از فروشنده (c) میخواد الان تکلیف بنده (b) چیه ممنون

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

در این خصوص اختلاف نظر بین دادگاهها وجود دارد بهتر است وکیل بگیرید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به این سوال به درستی پاسخ داده شده است