مشاوره حقوقی رایگان - خرید خانه ی نوساز

باسلام چند روز پیش یک دستگاه آپارتمان نوساز رو قولنامه کردیم. که ظاهرا سازنده با مالک واحد دچار مشکل هستند. ما تقریبا یک سوم مبلغ قراردادو پرداخت کردیم. زمانی که برای بازدید مجدد منزل رفتیم به ما اجازه ی ورود ندادن از طرف سازنده. حالا ما باید با سازنده سازش کنیم یا باید از فروشنده و سازنده شکایت کنیم ؟

پاسخ ها :

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام دوست گرانقدر.چنانچه خانه را تحویل ندادن.میتوانید شکایت حقوقی به طرفیت مالک و سازنده مطرح نمایید.قبل از هرگونه اقدام با وکیل دادگستری مشاوره حقوقی بکنید

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام نیازی به سازش فعلا نیست . بدوا باید قرارداتون رو رویت کنیم به نظر میرسه با تقدیم دادخواست و نه شکایت بتوان الزام و اجبار طرف ممتنع رو خواست

عادل بابایی

عادل بابایی :

اگر از مالک خریدید که مشکلی نیست اما اگر از سازنده خریدید باد قرارداد مشارکت بررسی شود تا ببینم امکان شکایت حقوقی یا کیفری کدام بهتر است
قبل از هرگونه توافق حضوری نزد وکیل بروید