مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام ملکی در روستا با سند تک برگ فروختم الان که برای ثبت سند رفتیم ملک عقب نشینی دارد البته در طرح هایی که ممکن است اصلا اجرا نشود یا تعویض شود حالا خریدار مطالبه زمینی را که قرار است در طرح آینده باشد از ما میخاهد ایا حرفش حق است؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام لطفا راهنمایی کنید

یک وکیل

بستگی به قرارداد فروش و ماهیت آن دارد

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما الان کل زمین قابل رویت را به ایشان میفروشید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله خریدارحق دارد
باتوجه به اینکه ملک عقب نشینی دارد وبخشی ازان درطرح است معامله نسبت به ان بخش بعلت مقدورالتسلیم نبودن باطل است ونسبت به بخش دیگر صحیح لذا خریدار حق دارد باستنادخیارتبعض صفقه یامعامله رافسخ کند یانکند وان مقداراز ثمنی را که درمقابل ان بخش که درطرح است را از شما بگبرد