مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی ملک تجاری سند دار

با سلام ... ملک تجاری 75 متری در رای کمیسیون ماده صد تصویب شده که 41 متر عقب نشینی دارد و در تجدید نظر نیز همین رای تصویب شده در سال 95 .... بنده آن زمان سند ملک را نداشتم و همچنین مدرکی نداشتم که به دیوان اعتراض کنم با اینکه رای ملک همسایه به بازسازی بعدی موکول شده این مقدار عقب نشینی ... امسال موفق به گرفتن سند زمین شدم .... در تاریخ 17.1.99 هم اخطاری رو مبنی بر اینکه اگر عقب نشینی نکنم و جریمه رو به شهرداری پرداخت نکنم خود شهرداری اقدام به تخریب میکنه دریافت کردم ... حالا میخوام بدونم چطور میتونم سند رو در ابلاغ کنم بهشون تا حداقل شهرداری مقدار عقب نشینی رو به بنده خسارت پرداخت کنن یا اینکه چطور میتونم به دیوان علیه رای شکایت کنم ... در صورتی که در سال 95 رای به بنده ابلاغ شده ...
ممنون و سپاس فراوان

پاسخ ها :

احمد محسنیان

جناب آقای احمد محسنیان:

سلام لطفا تصویر رای کمیسیون ماده صد را برایم ایمیل کنید.

پرسشگر :

ارسال شد

احمد محسنیان

جناب آقای احمد محسنیان:

در هر صورت شهرداری می بایست در صورت اجرای طرح عقب نشینی، کلیه خسارات وارده بر شما به قیمت روز کارشناسی را پرداخت نماید.

پرسشگر :

ممنون از پاسخ شما ... ولی طبق اخطاریه که برای بنده ارسال شده از طرف شهرداری (ایمیل شد براتون) مبنی بر پرداخت جریمه و رعایت رای کمیسیون ماده 100 بنده چطور میتونم که ادعای حق و حقوق خودم رو داشته باشم؟؟؟ و آیا بنده جریمه ساختمان رو که در سال 95 مبلغ 1500000 تومان بوده (در رای بدوی مشخص هست ) پرداخت کنم یا خیر و اینکه آیا میتوانم با این شرایط اقدام به فروش ملک کنم ؟
(ممنون و سپاس فراوان)

احمد محسنیان

جناب آقای احمد محسنیان:

سلام برای ادامه مشاوره لطفا حق المشاوره مبلغ 100هزارتومان به شماره کارت 6104337820851283. واریز فرمایید و رسید را از طریق ایمیل ارسال کنید. تشکر