مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت عقب نشینی ملک از شهرداری

سلام من یک زمین خریداری کرده ام که یک پروانه ساخت از قبل داشته در یک طبقه .الان برای اضافه بنا درخواست دادم قبول شده برای سه طبقه .ولی الان شهرداری برای 11متر عقب نشینی که به ما میخواهد بدهد میگوید نفر قبلی درخواست خسارت کرده است ولی ما زبانی میدانیم که خسارت نگرفته برای اثبات این گفته چه کاری باید انجام دهیم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما کاربر مترم نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد می توانید از طریق سایت بامن در تماس باشید تا به یک راهکار درست برسید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ادعای شهرداری نیاز به اثبات دارد