مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام روز خوش من يک خونه قولنامه كردم که اصلا سند رو نديديم از طرف كه خريديم چک داديم بهش بعد اينكه همه چيز نوشته شد گفتيم سند كو که طرف گفت نيوردم و عكس رو ميفرستم و وقتی فرستاد به اسم دو نَفَر ديگه بود اسم خودش نبود و گفت من وكالت گرفتم گفتيم وكالت نامه رو كه به اسم خودتون هست رو بفرستيد که هنوز دو روزه ميگه ميفرستم و نفرستاده ماهم چک داديم حالا بايد چيكار كنيم چک هارو ميشه پس گرفت يا به بانك بگيم كه وصول نكنه اصلا از كجا بدونيم خونه واسه اون طرفه يا اگه اشتباه باشه ما ميتونيم جلو چك رو بگيريم

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

جلوی چک ها رو بگیرید ...و سعی کنید مالکین را پیدا کنید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اولا بایدقراردادتان بررسی شودکه ایا اون شخص به اسم خودش باشماقراردادبسته است یابه اسم افراددیگر چنانچه سندبه اسم اشخاص دیگری باشد وان شخص بنام خودش قراردادبسته باشد وازجانب ان اشخاص هم وکالت نداشته باشد مرتکب جرم انتقال مال غیرگشته است ومی توانید دردادسرا شکایت کنید وبادستورقضایی جلوی چک را ببندید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
حتما با یک وکیل دادگستری حضوری مشاوره و در اولین فرصت جلوی چکها را بگیرید