مشاوره حقوقی رایگان - سند بازداشتی

سلام
وقت بخیر
بنده تاریخ 97/12/15 در دفتر مشاور املاک یک واحد آپارتمان را قولنامه کردم و فردای آنروز 80 درصد ثمن ملک را واریز کردم و مشاور املاکی از فروشنده در دفتر خانه وکالت بلاعزل گرفت. تاریخ 97/12/27 که برای پیگیری سند به اداره ثبت رفته بودم به من اعلام شد که سند ملک بواسطه ضمانت فروشنده از یکی از دوستانش که قصد دریافت وام داشته و اکنون فراری است در بازداشت میباشد. فروشنده باید بدهی وام دوستش را تسویه کنه تا سند آزاد بشه و بتونه انتقال بده. غیر از فروشنده من چهار نفر دیگه هم ضمانت وام شخص فراری را کرده اند که چند تایی تسویه کرده اند ولی باید کل ضامنها تسویه کنند.
سوال من اینه که تاریخ قولنامه من 12 روز قبل از نامه بانک به اداره ثبت و بازداشت صادر شده. آیا من میتونم اقدامی در این رابطه انجام بدم سند را آزاد کنم تا فروشنده به نام بزنه ؟

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام تاریخ نامه به اداره ثبت ملاک نیست بلکه زمان عقد رهن مهم است
شما میتوانید از فروشنده شکایت کیفری کنید

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بله دادخواست اعتراض ثالث اجرائی مطرح و تقاضای ابطال عملیات اجرائی را بخواهید، البته کار پیچیده است و بهتر است با وکیل مشورت کنید یا وکیل اقدام کند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

کار بسیار مشکلی است ولی وکیل بگیرید شاید بتوانید مال خود را نجات دهید و الا معامله باطل است