مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند خانه

باسلام
بنده یک واحد اپارتمان خریداری کرده که فروشنده نیز آن را از مالک (پیمانکار) خریداری نموده بود. فروشنده به اجبار جهت تحویل واحد در زمان تحویل تعهد کتبی داده است که مبلغ 15 میلیون بابت محوطه سازی در هنگام تحویل سند پرداخت کند و بنده نیز از ایشان تعهد گرفته ام که با مالک اولیه ساختمان تسویه حساب نماید. اکنون با توجه به گذشت 6 سال تازه سند اماده شده و مالک اولیه سند را به نامم انتقال نمیدهد و 15 میلیون را طلب میکند. بنده دادخواست الزام به تنظیم سند دادم.
آیا امکان رد دادخواست وجود دارد با توجه به اینکه من تمام مبلغ آپارتمان را پرداخت نموده ام
باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

بستگی به دلایل شما و تشخیص قاضی دارد

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شماوقتی ملکی را خریداری میکنید کلیه تعهدات مثبت ومنفی ملک به سبب انتقال ملک به شمامنتقل میشود وکسی که سندبنامش است می توانداجرای تعهدراازشمامطالبه کند شمانیز درحدودقراردادتان می توانید فروشنده دوم را الزام به تعهدات کنید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در مورد اینکه دادخواستتون رد میشه یانه : در صورتیکه قراردادپش خرید آپارتمان تنظیم کرده بودید که طبیعتا همینگونه است باتوجه به توضیحی که دادید به احتمال خیلی زیاد رد خواهد شد به دلیل اینکه قانون در ماده 20 قانون پیش فروش آپارتمان کلیه اختلافات راجع به پیش فروش آپارتمان را به هیئت داوری سپرده است و ابتدائا" د ادگاه صلاحیت رسیدگی به آن موضوع را ندارد . درصورتیکه در قراردادتان داوری معرفی ننموده اید میتوانید از دادگاه تقاضای تعیین داور نمایید تا او را ملزم به انجام تعهدات نمایید .