مشاوره حقوقی رایگان - تلف حکمی در معامله

با عرض سلام و خسته نباشید ملکی از طرفa به طرف b در سال آبان ماه 95 فروخته میشود و بعد از سه روز وکالت بلاعزل به خریدار داده میشود البته خریدار ملک را به قیمت 550میلیون خریداری کرده که 100میلیون را پرداخت کرده و مابقی طی چک به تاریخ اسفند ماه 95 اعلام وصول گردد بنده نیز فارغ از معامله آنها و اینکه از معامله آنها خبر نداشتم در بهمن ماه 95 یعنی یک ماه قبل از سررسید چک منزل را خریداری کردم و سند تک برگ به نام همسرم بدون قولنامه انجام دادم حال پس از حدود دو سال یعنی سال 97 شکایت نموده که پول چک را پرداخت ننموده و دادخواست ابطال سند رسمی را کرده است و این که بنگاه دار در دادگاه شهادت داده که فروشنده اول از فروش ملک به بنده که شخص ثالث هستم خبر داشته و اظهار نموده که مبارک است و به بنگاه دار گفته می توانی آن را بفروشد لطفاً راهنمایی کنید من چکار کنم چون اگر ابطال سند بخورد با این وضع تورم هیچ کاری از دستم بر نمی آید و اینکه تلف حکمی شامل من میشود؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و