مشاوره حقوقی رایگان - تلف حکمی در اموال غیرمنقول

سلام و عرض ادب، سال 95 اپارتمانی خریدم که قرار شد یکماهه تحویل بگیرم، در روز تحویل فروشنده آپارتمان حاضر به تحویل نشد، سال 98دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و اثبات مالکیت و بطلان معامله های معارض را (چون فروشنده آپارتمان را بشخص دیگری فروخته بود) تقدیم دادگاه بدوی کردم، رای به این صورت صادر شده: اثبات وقوع عقد بیع تایید شد ولی قاضی تو رای نوشته بدلیل اینکه خریداران جدید دارای حسن نیت هستن و از قولنامه اول (من و فروشنده) اطلاعی نداشته اند با یک تلف حکمی مواجه هستیم و همه خواسته های من را بجزا ثبات وقوع عقد بیع رد کرده،ا یا با استنادبه رای810 وحدت رویه دیوان عالی کشور که اخیرا در مورد تلف حکمی صادر شده میتوانم در دادگاه تجدیدنظر به اپارتمانی که سال 95خریده ام برسم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

موضوع رای وحدت رویه را عنوان کنید تا بررسی شود. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
رای وحدت رویه مورد نظر می تواند کمک کننده باشد . در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ظاهرا یا شما ، رای را اشتباه توصیف می نمایید یا رای خلاف قانون صادر شده
نمیشود که رای به اثبات وقوع بیع داده شود ولی اعلام بشود که شما مالک نیستید
طبق قانون ، به محض وقوع عقد و تحقق ایجاب و قبول ، هم عقد بیع اثبات میشود و هم مالکیت برای خریدار ایجاد میشود
برای مشاوره تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام رای وحدت رویه می تواند کمک کننده باشد برای راهنمایی بهتر می‌توانید از طریق مشاوره تلفنی داد راه با بنده تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

رای وحدت رویه استنادی شما قابل تامل است و اسناد و مدارک شما قابل بررسی خواهد بود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اسناد و مدارک شما نیازمند بررسی دقیقتر و اعلام نظر فنی است لطفا تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مدارک باید بررسی گردد