مشاوره حقوقی رایگان - فروش منزل

اگر سه دانگ منزل بنام همسر( زن) باشد و بدون اجازه او به فروش رسیده باشد و پولش وصول شده باشد ولی هنوز سند بنام خریدار نشده باشد .ایا معامله فسخ میشود اگر زن با فروش خانه مخالفت کند؟

پاسخ ها :

مهدي‌  ط‌باط‌بائي‌فر

مهدي‌ ط‌باط‌بائي‌فر :

استان :

اولا موضوع فروش مال غیر حرم بوده و قابل طرح شکایت کیفری است ثانیا زن میتواند از حق شُفعه خود استفاده کند و معامله رو با پرداخت ثمن نسبت به اون سه دانگ شوهرش باطل کند در غیر اینصورت فقط میتواند معامله رو نسبت به سه دانگ سهم خودش ابطال کند.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

زن حق شفعه دارد و میتواند معامله را فسخ کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مرتکب فروش مال غیر و معامله فضولی شده اید این معامله غیر نافذ است