مشاوره حقوقی رایگان - آیا صلح نامه بدون ثبت در دفاتر اسناد رسمی قابل ارائه در محاکم قضائی می باشد با توجه به قوانین ثبت

آیا صلح نامه بدون ثبت در دفاتر اسناد رسمی قابل ارائه در محاکم قضائی می باشد . با توجه به قوانین ثبت اسناد ماده 47 و 48

در ادامه سئوال آیا اثبات عدم حضور شخصی در محل جهت تنظیم سند با پرینت موبایل و موقعیت جغرافیائی تماسهای آن شخص برای قاضی قابل استناد است ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال دوم شخصی که برای تنظیم سند حاضر نشده با هر دلیلی می توان ثابت کرد.
در مورد سوال اول می توان تنفیذ صلحنامه را بخواهی