مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه دستنویس با شک بر جعلی بودن تاریخ تنظیم و تعهد در شورای حل اختلاف

با سلام اینجانب دو برادرم و خواهرم قصد نوشتن وصیت نامه به نفع خود را داشتند که ما به محض اطلاعمان ( پدرم در قید حیات بود و خواهرم قیم پدرم هست ) به شورای حل اختلاف در سال 97 با طرح شکایت کیفری مبنی بر انتقال مال غیر و فریب و اغفال مطرح نمودیم که آنها (دو برادرم و خواهرم) در شورای حل اختلاف حاضر و اعلام داشتند تا زمانیکه خودش (پدرم) در قید حیات است هر مال منقول و غیر منقول متعلق به خودش هست و کسی به ان اموال حقی ندارد را امضا کرده اند و تعهد دادند تا بعد از فوت به صورت عادلانه بین وراث تقسیم شود. اما هم اکنون پس از فوت پدرم انها با صلح نامه دستنویسی به تاریخ سال94 و شماره دفترخانه ای که در انتها ی صلح نامه نوشته شده مطابقت اصل با سند توسط دفتر در سال 98 ، ادعای مالکیت دارند در صورتی که ما در سال 97 به شورای حل اختلاف مراجعه و از آنان شکایت کردیم و آنها هیچ ادعایی مبنی بر داشتن صلح نامه نکردند و این تعهد را امضا کردند، الان ما شکایت ابطال صلح نامه انجام بدیم حق با ما خواهد بود؟ در ضمن صلح نامه آنها دو شاهد دارد که هر دو از باجناق های یکی از برادانم هست یکی از همین شاهدان دارای بنگاه معاملاتی خرید، رهن و اجاره خانه هست طی تماسی با طرف دیگر از شاهدان صلح نامه که ایشان از آشنایان دو طرف ما هست بابت گله ای تماس گرفتیم (ما صدای ضبط شده ایشان را داریم) به عینه ایشان می گویند که آنها (دو برادر و خواهرم) به ایشان گفتند پدرمون پیره و دارای هوشیاری نیست (گواهی محجوریت پدرم در سال 95 موجود هست تاریخ تنظیم صلح نامه آنها سال 94 و خواهرم قیم پدرم هست) ما میخوایم صلح نامه بنویسیم و خونه را بفروشیم و تقسیم کنیم (لازم به ذکر است در آن هنگام خانه پدریم طی آتش سوزی که شده بود خساراتی داشت که زمزمه فروشش را داشتن و از آنجا بود که حرف از وصیت نامه نه صلح نامه مطرح شد و شکایت ما و بقیه قضایا که خدمتتون عرض کردم) آیا این صوت ارزشی دارد؟ با نظر به توضیحاتی که گفتم، با طرح شکایت ابطال صلح نامه آیا حق با ما خواهد بود؟ ممنون از پاسخگوییتون