مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سه دانگ ملک به همسر

با سلام. بنده چند سال پیش یه واحد ساختمان گرفتم الان دو ماه خانمم قهر کرده خونه پدرشه میگه سه دونگ خونه رو بزن ب اسمه من بیام سر زندگیم درضمن موقع گرفتن واحد هیچ نقشی نداشت میترسم بزنم اونم از دستم بپره موقع نوشتن قولنامه باید چ مطلبی ب کار ببرم اتفاقیم افتاد از مالم دفاع کنم باتشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما بسیار کلی است و نوشتن یک قرارداد با توجه به موضوعات شما زمان زیادی را می طلبد توانید از طریق مشاوره سایت اقدام نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و در گذشته این سوال به نحو دیگری مطرح گردیده است . فلذا قبلا به این پرسش به شکل کامل و جامع پاسخ داده شده است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله اگر بزنید به اسم همسرتان قطعاً از دستت میره، نه تنها سه دانگ بلکه سه دانگ دیگرم بابت مهریه میگیره.
بعد از اینکه سه دانگ را زدی به اسمش میره درخواست فروش مال مشاع میده کل ملک میره مزایده بعد پول سه دانگ را بر میداره، پول سه دانگ دیگر را بابت مهریه توقیف می کند.
اگر کل منزل به نام شما باشد و در آن زندگی کنید اگر مهریه خود را هم مطالبه کرده باشد مستثنیات دین محسوب می شود و قابل توقیف نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید قرارداد نسبت به سه دانگ تنظیم و در قرارداد باید شرط فسخ برای مدت معین ذکر نمایید

ولی بهتر است چنین کاری را انجام ندهید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

این کارو نکنید.اگه قصددارید بزنید قید کنید درقبال مهریه هس

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
متنی تخصصی تنظیم گردد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر مبایعه نامه تنظیم نمایید مالک همسرتان می شود ، بهتر است یا خودتان تشخیص دهید اقدام نمایید یاخیر یا این که حضوری نزد وکیل دادگستری محل خود بروید و مشاوره دقیق دریافت نمایید ،

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید اعلام کنید هبه می‌باشد تا بتوانید در صورت نیاز رجوع کنید یا بنویسید در قبال مهریه می‌باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

در بسیاری از موارد، در صورتی که یک دارایی به نام یک شخص ثبت شده باشد، تنها این شخص می‌تواند آن دارایی را به نام خود ثبت کند. بنابراین، اگر سه دانگ ملکی که شما از آن به عنوان واحد ساکنی خود استفاده می‌کنید، به نام شما ثبت شده است، برای انتقال آن به نام همسرتان باید به یکی از دو روش زیر اقدام کنید:

1- انتقال مالکیت با انجام معامله: شما و همسرتان می‌توانید یک قرارداد خرید و فروش برای انتقال مالکیت سه دانگ ملک به نام همسرتان در نظر بگیرید. در این صورت، باید قبل از انجام معامله به یک کارشناس حقوقی مراجعه کرده و مشاوره دریافت کنید.

2- انتقال مالکیت با انجام هدیه: شما همچنین می‌توانید با انجام هدیه، مالکیت سه دانگ ملک را به نام همسرتان منتقل کنید. در این صورت، باید به یک کارشناس حقوقی مراجعه کرده و مشاوره دریافت کنید و همچنین باید به مراجع ذیصلاح مربوطه مراجعه کنید و فرآیند انتقال مالکیت را طبق قوانین و مقررات مربوطه انجام دهید.

در هر حالتی، بهتر است قبل از هرگونه اقدامی، با مشاوران حقوقی مورد اعتماد خود مشورت کنید تا از احتمال وقوع هرگونه مشکلی جلوگیری شود.