مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سه دانگ ملک به همسر

سلام وقت بخیر بنده سال 96 ازدواج کردم دارای یه فرزند/ زنم با دخالت خوانوادش قهر کرده ادعایه سه دنگ خونرو داره تا بیاد سر زندگیش بند باید نوشتن قولنامه چه مطلبی ب کار ببرم اگ اختلافی پیش اومد از حقم دفاع کنم با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام سال شما بسیار مبهم و کلی می باشد نمی توان مالکیت را منتقل کرد و در مقابل آن نیز مالکیت را از بین برد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
گویا قصد شما هبه است . اگر می خواهید هبه کنید و نصف خانه خود را به همسر خویش ببخشید ، توصیه می شود حق فسخی لحاظ بفرمائید . مثلا عنوان کنید که تا 30 سال حق فسخ دارید . بنابراین بهتر است با این کار ، اگر در آینده به مشکلی برخورد کردید ، از آن استفاده کنید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما قصد انتقال قطعی سه دانگ را دارید میتوانیم در دفترخانه آن را تنظیم کنید با حضور نفر شاهد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
متنی تخصصی تنظیم گردد
حتما متن مزبور‌را یک وکیل دادگستری بنویسد…

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما به هیچ عنوان چنین کاری نکنید.
اگر سه دانگ خانه را به نامش کنید زندگیت از این هم بدتر می شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید قرارداد عادی نسبت به
سه دانگ تنظیم و باید در قرارداد شرط دقیق حقوقی تعیین نمایید و

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دراختیار خودتان هست اگه دوست دارید منزل خود را به ایشان دهید بهتراست درقالب هبه باشد که قابل رجوع هست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

برای تنظیم قرارداد از طریق دفاتر اسناد رسمی اقدام کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

درقبال مهريه و صداق صورت پذيرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در مقابل بخشش مهریه سه دانگ بدهید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید شرایط و خواسته های دو طرف بررسی شود اما صورتجلسه متمم این موضوع را قید کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
با توجه به شرح شما، به نظر می‌رسد که می‌خواهید سه دانگ ملک را به نام همسرتان منتقل کنید. برای اینکه در صورت بروز هرگونه اختلافی، از حقوق خودتان دفاع کنید، بهتر است قبل از انتقال ملک، یک قرارداد نامه و یا قولنامه بین شما و همسرتان تهیه کنید که شرایط انتقال ملک و نحوه استفاده از آن را مشخص کند.

در این قرارداد نامه، باید اطلاعات مربوط به ملک، نام و شناسه مالی همسرتان و شما، شرایط انتقال ملک و هرگونه محدودیتی در استفاده از آن، پرداخت هزینه‌ای که ممکن است بابت انتقال ملک به همسرتان به وجود آید، و هرگونه تعهدی که همسرتان باید برای حفظ حقوق شما در این مورد بپذیرد، ذکر شود. علاوه بر این، در صورتی که همسرتان قصد داشته باشد که ملک را به فروش برساند، باید شرایط فروش و تقسیم سود را نیز در قرارداد نامه مشخص کنید.

بهتر است قبل از تهیه قرارداد نامه، با یک وکیل مشورت کنید و از او در خصوص نحوه تهیه و تنظیم قرارداد نامه، حقوق و تعهدات هر طرف و مسائل مربوط به انتقال ملک به همسرتان مشورت حاصل کنید. همچنین، در صورتی که همسرتان قبلاً به عنوان وارث شما در نظر گرفته شده است، می‌توانید با تهیه و امضای وصیت‌نامه نیز حقوق خودتان را در این زمینه تامین کنید. با این وجود، بهتر است در صورت بروز هرگونه اختلافی، از مشاوره یک وکیل استفاده کنید تا بهترین تصمیم را در خصوص حفظ حقوق خودتان بگیرید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام این تخصص ماست شما باید از وکیل بخواهید متن را تنظیم کند نه در قالب یک سوال