مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سه دانگ ملک به همسر

باسلام واحترام
اینجانب مدتی پیش با خانمم مشکل داشتیم و بنده وکالت طلاق وحضانت دو دخترم را دادم و او هم مهریه اش را کاملا بخشید ولی چون به دادگاه نرفتیم و صلاح کار را در این دیدیم که دوباره باهم زندگی مشترک داشته باشیم لذا به دفترخانه رفتیم و وکالت طلاق و حضانت بچه ها رو فسخ کردیم ولی چون مهریه دیگه بذل شده ، حالا همسرم میگوید سه دونگ خونه ای رو که داری به اسمم بزن وخونه قولنامه ای است وهمسرم میگوید برای انتقال سه دانگ هیچ شرطی نگذار .
حال سوال من این است که اگر من سه دونگ خونه رو به اسمش کنم اگر اختلافی بین ما پیش بیاد آیا اون میتونه اون سه دونگ رو بفروشه یا هر کار دیگری باهاش بکنه.ممنون وسپاسگذار از راهنمایی شما

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله ایشان مالک میشن و هر تصرفی بخوان در سه دنگ میکنند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به هیچ وجه این کار را نکن چون ایشان مهریه اش را میتواند طلب کند

حوا عیدی

سرکار خانم حوا عیدی :

سلام بله خانم بعنوان مالک قسمتی از ملک، اختیار فروش سه دانگ خویش را خواهد داشت.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بدون قید شرط قطعا ضرر خواهید کرد . در صورت تمایل برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله بعنوان مالک می تواند آن را منتقل کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله خانم بعنوان مالک قسمتی از ملک، اختیار فروش سه دانگ خویش را خواهد داشت.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله بعنوان مالک می تواند آن را منتقل کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما سه دانگ را به نام زوجه
انتقال بدهید ، زوجه مالک محسوب میشود و میتواند سه دانگ را خود را
بفروشد
اگر شما قصد انتقال سه دانگ را دارید بهتر است در دفترخانه از زوجه اقرارنامه بگیرید که بابت مهریه بوده است زیرا
بذل مهریه در مقابل دادن وکالت در طلاق بوده و چون شما وکالت در طلاق را باطل کرده اید پس بذل مهریه هم با شرایط خاصی باطل خواهد شد البته اگر