مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پزشک

با سلام. اینجانب بابت قصور توسط یک پزشک مستقر در تهران در یکی از بیمارستان‌های تهران میخواستم در شهرستان محل زندگی خودم شکایت کنم. آیا این امکان وجود دارد با توجه به اینکه عمل جراحی در بیمارستان تهران انجام شده است در شهرستان شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادسرای محل وقوع جرم صالح به رسیدگی است
شکوائیه خویش را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی محل سکونت خویش میتوانید به ثبت برسانید
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و....

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،،

مراجع پیگیری شکایت از پزشک

1. دادسرای ویژه امور پزشکی
شما می‌توانید خسارت وارده و یا دیه را از دادسرای ویژه امور پزشکی در خواست کرده تا در صورتی که پزشک دچار کم کاری و نقصان شده باشد مجازات او را هم از دادگاه بخواهند.

2. شورای حل اختلاف
اگر پرونده شما جزو آن دسته است که احتمالا دیه کمتر از 5 میلیون خواهد داشت بهتر است از راه شورای حل اختلاف اقدام کنید.

3. دادسرای انتظامی
اگر صرفا می‌خواهید پروانه طبابت پزشک را باطل کنید یا توبیخ کتبی برای او فرستاده بفرستید، از دادسرای انتظامی اقدام کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما باید در دادسرای ‌ جرائم پزشکی شکایت نمایید
و باید قصور یا تقصیر پزشک اثبات گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از نظام پزشکی موضوع را پیگیری کنید.
باید در محل بیمارستان موضوع پیگیری بشه

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام میتوانید از دفتر خدمات قضایی شهرتان شکواییه را ارسال نمایید ولی پرونده تهران ارجاع میشه و برای پیگیری پرونده باید تهران بیایید
بعدها ارسال لایحه هم از شهرتان قابل امکانه

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

اگه جرمی صورت گرفته باشه دادگاه محل وقوع جرم صلاحیت داره

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا محل وقوع تخلف پزۺکی تهران بوده باید در،تهران رسیدگی گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام یک نکته را در نظر داشته باشید که هر شکایتی علیه پرشک به محکومیت ایشان ختم نمیشه پس بهتر اسناد و مدارک شما را برای شکایت قبل از هرگونه اقدامی چک کنیم اگر نیاز است اول به کمیسیون تخلفات پزشکی بپردازیم و سپس شکایت قضایی کنیم . در محل زندگی خودتان میتونید از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام کنید ولی تشکیل پرونده و رسیدگی در تهران انجام میشود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما می‌توانید خسارت وارده و یا دیه را از دادسرای ویژه امور پزشکی در خواست کرده تا در صورتی که پزشک دچار کم کاری و نقصان شده باشد مجازات او را هم از دادگاه بخواهند.

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،از طریق دفاتر خدمات قضایی می توانید شکواییه را تنظیم کنید.
ولی برای پیگیری و رسیدگی پرونده در تهران انجام میشود.

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

سلام
خیر
به قصور پزشکی، در محل وقوع جرم رسیدگی میشود، البته از طریق دفاتر خدمات قضایی میتوانید شکایت را در شهر خودتون تنظیم کرده و به دادسرای تهران ارسال فرمائید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از طریق نظام پزشکی تهران اقدام و شکاست کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر فقط در محل وقوع جرم رسیدگی کنید

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،طرح دعوی،باید در تهران انجام شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید شما می توانید شکواییه خود را از هر جای ایران ارسال نمایید اما دادگاه تهران صالح به رسیدگی می باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

میتونید شکایت خود را در شهرستان ثبت کنید اما برای رسیدگی باید بیایید تهران

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید در دادسرای جرایم پزشکی مطرح شود

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

با سلام و احترام
پاسخ منفی است مراجع رسیدگی تهران ازجمله دادسرای ویژه رسیدگی به جرایم پزشکی صالح به رسیدگی می باشند.
#حسین_منصورخاکی_وکیل_دادگستری

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود در شهر خود از طریق دفاتر قضایی می توانید شکایت خود را تنظیم و به دادسرای ویژه جرایم پزشکی ارسال کنید ولی برای رسیدگی باید به تهران تشریف بیاورید و یا لایحه ارسال کنید چون محل وقوع اتفاق تهران بوده بنابراین مراجع قضایی تهران صالح به رسیدگی هستند

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی به تهران ارسال می شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر به دادسرای جرایم‌ پزشکی تهران شکایت خود را از طریق دفتر خدمات قضایی محل اقامت خود ثبت کنید.

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام خیر
دادسرای محل وقوع جرم یعنی دادسرای تهران صالح به رسیدگی است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در هر صورت در تهران رسیدگی می گردد اما ارسال لایحه ارسال دادخواست و سایر موارد مربوط به پرونده می تواند از شهرستان محل زندگیتان و توسط دفاتر خدمات قضایی همه جا انجام شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ثبت شکایت بله اما پیگیری در محل وقوع جرم است که صالح به رسیدگی است
بهتر است وکیل مستقر در تهران بگیرید

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

بستگی به نوع مطالباتتان دارد.اگر خواستار تعقیب کیفری هستید یک نوع و اگر خواهان مطالبه وجه ناشی از قرارداد هستید نوع دیگر.در حالت دوم هم باز عوامل دیگری میتواند در محل طرح دعوای شما موثر باشد.از مشورت حضوری با همکاران وکیل شهرتان بهره مند شوید تا بهترین مسیر برای مطالبه حقتان مشخص شود و مطابق همان اقدام نمایید.