مشاوره حقوقی رایگان - قصور پزشکی در جراحی زیبایی

سلام در جراحی کوچک کردن لب باید چنوقت از مدت جراحی بگذرد تا بتوانیم ادعای قصور پزشکی داشته باشیم و شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
مدت اهمیتی ندارد اگر قصوری صورت گرفته باشد باید به تایید کمیسیون پزشکی برسد .

پرسشگر :

آخه میدونید بنده این عمل رو انجام دادم و نمی‌دونم در طول دوره نقاهت چه تغییری خواهد کرد ولی در حال حاضر تا الان از نتیجه عمل راضی نیستم

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
محدودیت زمانی خاصی نداره تا زمانی که بشه ثابت کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
بله از طریق دادسرای جرایم پزشوی اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اثبات قصور پزشک هر زمان ممکن است ولی باید مدعی ادعای خود را ثابت کند

هوشنگ  مقدم

هوشنگ مقدم :

استان :

سلام ،شما میتوانید در حال حاضر اقدام کنید و مقید به وقت خاصی نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
محدود به زما نیست در صورت تحقق قصور میتوانید شکایت خودرا طرح کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بدون توجه به زمان درصورت قصور شکایت خودرا طرح کنید