مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه ودیعه مستاجر ملک از شریک

آیا وجه ودیعه مستاجر ملک که شریکم تمام وجه رو دریافت داشتن در 3سال امسال ملک شش دانگ بنامم خورده و طبق اجاره نامه نه شماره حساب و کارت من لحاظ نشده بود آیا میتوان شریکم را به پرداخت ودیعه به مستاجر حکم داد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است...

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر موعد اجاره به اتمام رسیده باید مالک ، مبلغ ودیعه را بعد از کسر هزینه ها به مستاجر عودت کند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

محتوای قرارداد موجود ملاک است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید قرارداد بررسی شود جهت مشاوره با وکلای سایت تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما کمی مبهم بیان شده است می توانید از خدمات مشاوره ای سایت استفاده کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال دارای ابهاماتی است که لازم است سوال مطروحه خویش را به شکل واضح و بدون ابهام بیان دارید تا پاسخ مناسب حقوقی دریافت کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام باید قرارداد و اسناد و مدارک بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شخصی که در قرارداد اجاره ، به عنوان موجر است باید مبلغ ودیعه را به مستاجر مسترد نماید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بستگی به شرایط قرارداد و اینکه آیا شما همچنان به عنوان شریک در ملک حضور دارید یا خیر دارد. اگر شما هنوز هم شریک در ملک هستید و قرارداد اجاره نامه نیز بین شما و مستأجر منعقده شده است، پس باید وجه ودیعه را به صورت مشترک با شریک خود پرداخت کنید. اگر قبلاً توافقی بین شما و شریکتان درباره تقسیم وجوه پرداختی صورت گرفته است، باید به آن توافق عمل کنید. اما اگر قبلاً توافقی درباره تقسیم وجوه پرداخت نشده است، باید با شریک خود در این زمینه توافق کنید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر در آن سه سال مدرک مالکیت سه دونگ خود نسبت به موضوع اجاره را دارید دادخواست مطالبه وجه بر علیه شریک خود برای تمام مدت سه سال مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک قابل بررسی جهت اظهارنظر دقیق حقوقی می باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مستاجر علیه موجر خود وفق قرارداد می تواند طرح دعوا کند شما ذی سمت نیستید