مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول پیش مغازه

با سلام، من اخر فروردین 1400 واحد تجاری رو به مالک طبق قرارداد تحویل دادم و از 5 میلیون پول پیش 3میلیون را پرداخت کرده و 2 میلیون بابت تسویه عوارض و مالیات و پول اب و برق نگه داشته بود، حالا که تمامی تسویه ها انجام شده بهانه کرده به دلیل زدن دکور بعضی از کاشی های دیوار سوراخ شده و این 2 میلیون بابت خسارت به کاشی کسر کردم. حتی میگم من اون چندتا کاشی رو عوض میکنم قبول نمی کنند، بنگاه هم که قولنامه نوشته هیچ کاری نمیکنه، ایا ایشون حق داره همچین کاری کنه؟ و من برای شکایت و پس گرفتن پول باید چه کنم؟ مغازه عکاسی بوده ممنون میشم راهنمایی کنید؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
اگر ملک را تخلیه کرده باشید ،میتوانید با استناد به ماده 4 قانون روابط موجر و مستاجر مصوب 1376 با تقدیم دادخواست حقوقی ،پول پیش منزل را مطالبه کنید ،موجر نیز اگر مدعی ضرر و زیان در عین مستاجره باشد باید با تقدیم دادخواست حقوقی ،ضرر و زیان خود را مطالبه کند .
موفق باشید

هادی حسین نژاد بائی

هادی حسین نژاد بائی :

باید دادخواست مطالبه مبلغ ودیعه به شورای حل اختلاف محله مطرح کنید

اکبر نصر

اکبر نصر :

استان :

سلام 1-اظههر نامه 2دادخواست مطالبه دهید