مشاوره حقوقی رایگان - عدم بازپرداخت مبلغ ودیعه

با سلام.
من سه سال متوالی ملکی را به عنوان دفتر کار از یکی از آشناها اجاره کردم و هر سال مبلغ افزایش اجاره بها را در دفتر املاک قانونی به ثبت رساندیم امسال با توجه به افزایش غیر متعارف مبلغ اجاره بهشون اعلام کردم که ملک و تخلیه میکنم در تاریخ مورد نظر تخلیه انجام شد بخاطر اینکه به شدت بیمار بودم نتونستم موقع تحویل کلید حضور داشته باشم الان صاحب خونه مستاجر جدید آورده و مبلغ پیش پرداخت و نمی‌ده با بهانه اینکه چرا دیوار هارو به دو رنگ طوسی و سفید در آوردی در ضمن هزینه کناف کاری که خودم کردم هم پرداخت نمیکنه با تشکر ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما دادخواست مطالبه مبلغ ودیعه ارایه کنید وبا اثبات اینکه هزینه‌هایی که کردید با رضایت و اطلاع صاحبخانه بوده میتوانید مبالغ آنها را هم مطالبه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست مطالبه مبلغ رهن و مطالبه هزینه های انجام شده را اقامه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
از طریق مراجع قضایی دادخواست مطالبه رهن و مطالبه هزینه های انجام شده را مطالبه نمائید