مشاوره حقوقی رایگان - پس ندادن ودیعه مستاجر

5 سال پیش خانه نیم پلاک را به مبلغ ده میلیون رهن کردم. به مدت 3ماه ساکن بودم چون صاحب خانه مواد مخدر خرید فروش میکرد. بدون اینکه کامل تخلیه کنم با نیمی از وسایل ساکن خانه پدری شدم. مشکلی واسم پیش امد مدت 5ماه نبودم بعد که امدم دیدم صاحب خانه خودش در خانه ای که در رهن من است ساکن شده. و چون قولنامه دستی نوشتیم. و 3 شاهد زیرش را امضا کردن قولنامه در همان خانه ماند که دست خود صاحب خانه است. حالا قولنامه ندارم و صاحب خانه 5سال امروز فردا میکنه پولمو نمیده؟ چکار کنم؟

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام چنانچه واریزی شما بانکی است با فیش واریزی مطالبه وجه رهن را بنمایید در غیر اینصورت اگر دو نفر شاهد وجود داشته باشد که شهادت دهند این موضوع پرداخت وجه به موجر را یا شهادت دهند که موجر نزد آنها از شما مهلت خواسته که پول را پس دهد(اقرار به دریافت پول از شما) با این شهود میتوانید مطالبه وجه بنمایید بدوا اظهارنامه ارسال کنید

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام زمان بسیار سپری کرده اید . شکایت تصرف عدوانی و خیانت در امانت کنید شاید راهگشا باشد

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام
دادخواستی مبنی بر مطالبه مبلغ ودیعه و خسارت تاخیر تادیه از طریق دفتر خدمات قضایی به دادگاه‌ تقدیم کنید و ماجرا رو شرح بدهید شهودی رو ک دارید برای اثبات حرفای خودتون باید در دادگاه حاضر کنید.

یک وکیل

اول بايد به نحو مسالمت اميز يا - با كمك ميانجي با فروشنده مشكل و حل كنيد در غير اينصورت به بنگاهي كه قولنامه تنظيم شده مراجعه و نسخه اي برابر با اصل بگيريد
در صورت عدم توفيق ، با تعيين خواسته هاي مشخص قانوني در دادگاه حقوقي تشكيل پرونده بدهيد