مشاوره حقوقی رایگان - استرداد چک

طی دادنامه صادر شده پرداخت رد مال ، وجه 3 فقره چک پرداخت گردیده است حال برای استرداد چک ها باید چه کنم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به دادگاه یا اجرای احکام آن دادگاه مراجعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
به اجرای احکام مربوطه رجوع شود
البته مفاد آرا صادره حایز اهمیت است…

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست استرداد لاشه چک تنظیم نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر رد مال موضوع دادنامه مربوط به 3 فقره چک است، از اجرای احکام مجری حکم بخواهید چک را مسترد نماید.
در غیر این صورت دادخواست جداگانه به استردادچک ها تقدیم دادگاه نمایید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در پرونده کیفری حکم به رد مال صادر شده از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانید از طریق واحد اجرای احکام موضوع را پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست استرداد لاشه چک تنظیم نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،

قبل از هر اقدامی خواهان می بایست در ابتدا اظهار نامه ای را برای دارنده چک یا همان خوانده ارسال کند.

و از طریق آن از ایشان در خواست کند که لاشه چک را تحویل او بدهد.

در این جا اگر خوانده دعوا یا همان دارنده چک از تحویل لاشه چک خودداری کند خواهان می تواند

به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کند. و با ثبت دادخواست و ارائه دلایل و ضمائم مربوطه استرداد لاشه
چک را از دادگاه بخواهد.

ارسال اظهار نامه برای خوانده و عدم جواب آن از سوی ایشان یکی از موجبات شکایت کیفری است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از اجرای احکام پیگیری شود بصورت حضوری

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اظهارنامه و سپس دادخواست مناسب تقدیم کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد پرداخت دادخواست استرداد لاشه چک مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام از طریق اجرای احکام پیگیری نمایید و اگر محکوم له حاضر به استرداد لاشه چک ها نشد شما
باید دادخواست استرداد لاشه را اقامه نمایید و

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال نمایید و سپس دادخواست استرداد لاشه چک را مطرح نمایید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید دادخواست استرداد لاشه چک را مطرح‌نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال به صورت نامفهوم و مبهم بیان شده است و شایسته است جهت دریافت پاسخ مناسب حقوقی با رعایت قواعد نگارشی سوال خویش را به طور واضح بیان دارید .