مشاوره حقوقی رایگان - استرداد چک

سلام
سال 98 بابت چک مبلغ 3 میلیون و هفتصد هزار در شهر قم ازم شکایت شده که من هیچ اطلاعی نداشتم نه ابلاغیه امده نه پیامکی...
وقتی سال 1400 سامانه ثنا ثبت نام کردم رای رو مشاهده کردم که پرونده مختومه شده بود.
وقتی پیگیر شدم وکیل برای دوسال ازم مبلغ 15 میلیون میخواد..ایا این درخواست وکیل قانونی هست؟ چطوری میتونم به رای صادره اعتراض کنم و چکم و پس بگیرم و اصل مبلغ رو بپردازم.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خودت برو قم دادگاه پیگیری کن، مبلغ حق الوکاله توافقی است اگر سنگینه بایک وکیل دیگر که کمتر می گیرد قراردادببند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همه چیز بستگی ب توافق شما با هم دارد اگر بیشتر از حد است میتوانید پیگیری کنید و وکیل را عزل کنید

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
مبلغ حق الوکاله توافقی است.چنانچه رای غیابی صادر شده می توانید واخواهی کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به قرارداد شما دارد
نسبت به خواهان وکیلش علاوه بر تادیه وجوه، تا سقف تعرفه حق الوکاله وکیل باید تأدیه گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با خسارت تاخیر تادیه زیاد شده. میتوانید دادخواست اعسار رد کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نیازی به گرفتن وکیل نیست اگر اعتراض دارید و رای غیابی بوده می توانید در مهلت قانونی واخواهی کنید و اگر اعتراضی ندارید می توانید به شعبه مراجعه کنید و نسبت به پرداخت وجه چک اقدام کنید

حمیده پیراسته

سرکار خانم حمیده پیراسته :

واخواهی نمایید ‌.شاید با واخواهی مورد پذیرش واقع و پس از قبول واخواهی دفاعیات خود را بیان نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید واخواهی نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید طبق قرارداد وکالتی که با وکیل داشته اید حق الوکاله را پرداخت کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام می توانید واخواهی نمایید اگر می توانید خود موضوع را پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب موضوع نیازمند بررسی بیشتر میباشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حرف وکیل قانونی است چون احتمالا علاوه بر محکومیت به پرداخت وجه چک به خسارتهای دادرسی نیز محکوم شده اید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با اثبات عدم اطلاع می توانید واخواهی کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حق ااوکاله کاملا توافقی است خودتان دادخواست واخواهی بدهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
مبلغ حق الوکاله توافقی است
پیگییر پرونده حقوقی شما برای وکیل هم زمانبر است
و هم بایستی به نسبت تمبر مالیاتی و هزین های جانبی را
پرداخت نماید لذا همچنان که بدهی شما نیز طی این دو سال
افزایش یافته است و موضوع بصورت توافقی است.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

به شعبه حضورا مراجعه کرده و چنانچه دادنامه غیابی بوده امکان اعتراض دارید