مشاوره حقوقی رایگان - معاوضه دو دستگاه خودرو

با عرض سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما عزیزان
بنده یک دستگاه خودرو پراید داشتم که تو سایت آگهی گذاشتم برای فروش ، بعد یک نفر پیام داد که با روآ معاوضه میکنی ، رفتم ماشین رو دیدم و یک قولنامه دستی نوشتیم اون ماشینش رو داد به من با کارت ماشین و مابقی مدارک دست خودش موند منم به همین ترتیب ماشین و کارت ماشین رو دادم با ایشون ، ماشین هامون هم بیمه نداشت ، من ماشین ایشون رو بیمه کردم اما ایشون هنوز ماشین من رو که دستشه و داره استفاده میکنه بیمه نکرده و هر روز هم پیام عوارض آزادراهی و جریمه میاد ، هرچی هم تماس میگیرم گوشیش رو خاموش کرده لطفا راهنمایی بفرمایید که چکار کنم ؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دادگاه الزام به تعویض پلاک وانتقال سند کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع نیاز به بررسی بیشتر است و با گفتگوی متقابل زوایای پنهان قضیه آشکار خواهد شد و سپس میتوان پاسخ راهگشایی را ارائه داد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید دادخواست الزام به فک پلاک بدهید.
از طریق پلیس راهور نیز می توانید درخواست توقیف پلاک بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به فک پلاک بدهید تا مجبور به انجام اقدامات قانونی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می توانید علت آن شخص اظهارنامه دهید و پس از آن اگر باز هم پاسخی نداد دادخواست فک پلاک و توقیف خودرو دهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اقدام به طرح دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف خودرو کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ابتدا اظهارنامه برایش ارسال کنید اگر نام نداد، دادخواست توقیف خودرو و فک پلاک بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو را تنظیم نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و ایفای تعهدات تقدیم دادگاه نمایید .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دادخواست توقیف خودرووفک پلاک بدهیداگرراضی به معامله فوق هستید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست فک پلاک ازطریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام دوستان و کاربران توجه کنند که بدون حضور وکیل اقدام به معامله نکنند که موارد این چنینی پیش نیاد. در حال حاضر باید بیع نامه شما رویت شود

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

از تاریخ و ساعت قولنامه معاوضه ماشین،دیگر هیچ چیز برعهده شما نیست

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دادخواست الزام به فک و تعویض پلاک و الزام به انتقال سند رسمی بدهید

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

نسبت به توقیف پلاک خودرو خود اقدام نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی اظهارنامه ارسال کنید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
بدوا با ارسال اظهارنامه و سپس دادخواست الزام به فک پلاک و انتقال سند رسمی اقدام نمایید.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

الزام به تنظیم سند رسمی و الزام به فک پلاک اقدام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست توقیف و فک پلاک دهید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، با ارسال اظهارنامه رسمی حق و حقوق خودتون بهشون ابلاغ کنید و پس از درج مهلت کافی جهت انجام آن تعهد ، در صورت عدم اقدام از طریق مراجع قضایی پیگیری بفرمایید.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتوانید از طریق پلیس راهور خودرو را توقیف کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بهتراست ابتدا اظهارنامه ارسال کنید که در صورت عدم اقدام به فک رهن ، پلاک از طریق مراجع قضایی توقیف میشود و اگر انجام نداد پلاک را توقیف کنید و دادخواست الزام به فک رهن و تعویض پلاک

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان توقیف پلاک وجود دارد اقدام نمایید