مشاوره حقوقی رایگان - سلام تیبا2 معمولی دعوتنامه هفته چهارم آذرماه1400 داشتم 47700میلیون پیش دادم میخواستم با پژوپارس

سلام. تیبا2 معمولی دعوتنامه هفته چهارم آذرماه 47700میلیون پیش دادم میخواستم با پژوپارس tu5 دعوتنامه هفته چهارم آذرماه معاوضه کنم چکار کنم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پاسخ به این سوال در حیطه تخصصی وکالت نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام قرارداد مناسبی در این خصوص تنظیم کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام قرارداد معاوضه تنظیم کنید و وکالت بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگراز مرکز ثبت نام قصد تعویض دارید که باید از پشتیبانی جویا شوید اگر با شخصی قصد معاوضه دارید قرارداد منعقد نماییدو وکالت دریافت نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مبایعه نامه و وکالت نامه محضری تنظیم کنید

امیرحسین رضوانی

جناب آقای امیرحسین رضوانی :

از سازمان مربوطه پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام قرارداد معاوضه تنظیم کنید و وکالت بگیرید