مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور برای ثبت سند

سلام و احترام بنده دیروز یه معامله انجام دادم.بنده یه ماشین با یه موتور دادم بجاش یه ماشین گرفتم.یعنی معاوضه کردم.
به قولنامه نوشتیم و من ت قولنامه نوشتم بعد از امضا طرفین هرگونه شک و شبه برعهده شخص خریدار یا فروشنده می‌باشد و تعیین خسارت کردم 10میلیون تومان.یعد حالا به طرف گفتم بیا محضر برای نقل و انتقال .میگه آقا شما ب من گرون فروختی .گفتم شما رو کسی اجبار نکرده تشریف بیارید عوض کنید.و من اصلا قیمت بالا نگفتم و شما راضی بودین.و ز این حرفا.گفته من نمیخوام وسایلو.گفتم مشکلی نیست بیا خسارت منو بدین من کنسل میکنم .میگه ن شما حق نداری .من الان چیکار باید بکنم.چطور میتونم مجبورش کنم بیاد محضر . ممنون میشم کمکم کنید.قولنامه دستی نوشتیم دو تا شاهد هم دادم امضا کردن همونجا

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید و سپس دادخواست الزام به فک پلاک و انتقال سند رسمی اقامه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزلام به تنظیم سند و تعویض پلاک بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دادخواست الزام به فک پلاک و انتقال سند رسمی اقامه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست الزام به تنظیم سند و الزام به‌وکالت تغویض پلاک دهید . اگر مشکلی بود از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست الزام به تنظیم سند و فک پلاک دهید