مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند خودرو

با سلام .. بنده دوسال پیش خودروی خود را به یک نفر به صورت قولنامه دستی فروختم .. الان می‌خواهیم سند به نام بزنیم. تعویض پلاک کنیم .. ولی چون ماشین توسط سه نفر قبلی هم فقط به صورت تعویض پلاک بوده و سند هنوز به نام نفر نفر سوم هست یعنی سه دست باید به نام بخوره تا به نام من بشه .. الانم هیچ کدوم نه میان و نه زیر بار دفترخانه میرن.. من چطور میتونم با حذف اون سه نفر سند رو مستقیما به نام خودم بزنم..

پاسخ ها :

عدم حضور خریداران قبلی برای انتقال سند خودرو عدم حضور برای انتقال سند خودرو انتقال سند خودرو سند خودرو خودرو سند