مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک

وکالت بلاعزل دارم ولی شکایت کرده برای فک پلاک . چیکار باید کنم؟

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی با وکالتنامه نسبت به تعویض پلاک اقدام نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خوب شما باید پلاک فروشنده را فک کنید و پلاک مختص به خودتان در روی ماشین نصب باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای تعویض پلاک ، ابتدا باید
از پلاک خودرو ، رفع توقیف انجام بشود و شما میتوانید به راهور مراجعه و درخواست تعویض پلاک را مطرح نمایید و

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

قبل از اینکه به دادرسی احضار شوید اقدام به فک پلاک نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با هر چه سریعتر تعویض پلاک را انجام دهید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

روی وکالت سریع اقدام کنید تا موضوع منتفی بشه

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. سوال جنابعالی واضح نیست، لیکن اگر خریدار ماشین بوده اید می بایست در مهلت مقرر و با وکالت نامه فک پلاک نمایید . چراکه شما هرگونه تخلف رانندگی انجام دهید بنام مالک اصلی ثبت می شود نه وکیل ،

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به شکایتی داشتن خودرو باید با شاکی هماهنگ نموده تا پلاک فک گردد

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام با ارایه وکالت نامه در مرجع صالح از حقوق خود دفاع کنید

مهدي  داودي

مهدي داودي :

نسبت به فک پلاک اقدام کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

وکالت تعویض پلاک وکالتی است که اگر فروشنده یک خودرو،‌ آن را امضا کند، خریدار می‌تواند بدون نیاز به همراهی و حضور فروشنده و به نمایندگی از او راهی مراکز تعویض پلاک شود و بعد از انجام این فرایند یعنی عوض‌کردن پلاک

دوباره با فروشنده به دفترخانه مراجعه کند و سند قطعی و نهایی خودرو را تنظیم نماید. این امر در وکالت تعویض پلاک موتور هم به همین صورت است.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

شما اگه به دادگاه مراجعه نکنید با صدور حکم پلاک شما فک میشه و پلاک جدید به خواهان داده میشه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهت تعویض پلاک اقدام نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

وكالت عقد بيع نيست
مگر وكالتي كه در مقام بيع بوده باشد