مشاوره حقوقی رایگان - شکایت فک پلاک

با درود فراوان خدمت اساتید گرانقدر

چندی پیش جهت فک پلاک ماشینی که فروخته بودم از طریق وکیل شکایتی جهت فک پلاک تنظیم و اقدام و ثبت شد که آخرین مرحله این بود که پیامکی از سمت قوه قضائیه آمد که شکایت شما در دادگستری به ادرس ....... در حال پیگیری میباشد
ولیکن متاسفانه وکیل بنده دچار کرونا شد و مدت ها از دسترس خارج شدند
در این مدت خریدار تماس گرفت و بنده را راضی کرد که رضایت بدم و ماشین را تعویض پلاک کنیم که با مراجعه به مراکز تعویض پلاک در نهایت تعویض پلاک صورت پذیرفت
سوال بنده :
همچنان وکیل بنده در دسترس نیستند و انشالله که سلامت باشند اما جواب تماس نمیدهند.
خواستم ببینم که بنده با توجه به تعویض پلاک که انجام شده
و اینکه دیگه شکایتی ندارم
باید شکایت اولیه که توسط وکیل انجام شده است را حتما لغو کنم؟
یا با تعویض پلاک انجام شده این شکایت خود به خود کان لم یکن بوده
و دیگر نیاز به پیگیری ندارد؟
سپاس گزار و منت دارم

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

نیازی به پیگیری نیست پرونده بعلت عدم حضورشما بایگانی میشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت عدم مراجعه شما خود به‌خود پرونده مختومه می‌شود.