مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو

سلام
من3ماه پیش ماشینمو فروختم خریدار یک سوم پولم راداد قراربود بقیه پول را ظرف یک ماه بهم بده ولی بعد ازگذشت 3ماه نداد من هم شکایت فک پلاک راگذاشتم روپلاک بعدازمدتی ماشین رابه علت مخدوش کردن شماره ونداشتن گواهینامه گرفتن والان تو پارکینگ آیامن میتونم رفع شکایت کنم ازروپلاک وخودرو را آزاد کنم تابه پولم برسم ممنون

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر باید اقدام به ثبت دادخواست می کردید تا به مابقی ثمن‌ معامله برسید شکایت شما صرفا در خصوص پلاک خودرو بوده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست دادخواست مطالبه وجه و الباقی ثمر را مطالبه کنید