مشاوره حقوقی رایگان - شکایت فک پلاک

سلام من 6سال است ماشین خریدم نه سند زدیم نه تعویض پلاک کردیم 700هزارتومان بدهکار هستم ولی طرف510هزارتومان خلافی دارد علاوه بر هزینه سند حالا طرف شکایت فک پلاک کرده ماشین توقیف شده پلاک را تحویل انبار تعویض پلاک دادیم ولی الان طرف برگ سبز یا برگ کمپانی رابه من نمیدهد چیکار باید بکنم لطفاً راهنمایی بکنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به تسلیم اسناد مالکیت خودرو را مطرح نمایید و

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما باید دادخواست الزام به تسلیم اسناد مالکیت خودرو را مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست الزام به تسلیم اسناد مالکیت خودرو را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما باید دادخواست الزام به تسلیم اسناد مالکیت خودرو را مطرح نماییداگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید