مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف نفقه زوجه و فرزندان و طلاق زوجه مجهول المکان خارج از کشور

با سلام. چند سال پیش با همسر و فرزندان با ویزای سه ساله تحصیلی برای همسرم به خارج از کشور رفتیم پس از نزدیک به یکسال من برای انجام کار و بیماری پدرم به ایران آمدم پس از آمدن من به ایران در غیاب من با آدرس ابلاغ آن کشور از طریق دادگاه آن کشور دستور نزدیک شدن به خانه و خانواده را گرفته بود بعد از مراجعت من به آن کشور به من اعلام شد و از آن زمان هم همگی در آن کشور هستند و من هم ادرسی ندارم و همه راههای ارتباطی بر من بسته شده و چون زیر ویزای خانم بودم ویزای من باطل و نتوانستم در دادگاه آنجا شرکت کنم مادرش مدتی تماس می‌گرفت و قول همکاری میداد تا مشکل را حل کند که همه دروغ بود الان آیا برای استرداد فرزندان تکلیف نفقه خودش و طلاقش چه راهی دارم و طی این سالها حتی راهی برای شنیدن صدای فرزندانم هم برایم نگذاشته و قبل از رفتن هم خانه ام را فروختم و برای حساب شهریه دانشگاه و غیره برایش هزینه کردم آیا راهی برای طلاق برگرداندن فرزندان وجود دارد یا خیر؟
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. نفرمودید آیا شما در ایران هستید یا خارج ، اگر ایران هستید می توانید دادخواست طلاق همسرتان را تقدیم دادگاه نمایید . نفرمودید فرزندانتان چند ساله هستند و.....، لطفا یا سوالتان را تکمیلی مطرح نمایید یا در محل زندگی خود حضوری به وکیل دادگستری مراجعه نمایید . همچنین می توانید تلفنی از طریق همین سایت با وکلای مورد انتخاب خود مشاوره تلفنی کامل بگیرید.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

می توانید درخواست طلاق غیابی مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

امکان ملاقات با فرزندتان وجود دارد
نسبت به دیگر ملاقات آرا صادره باید به نظر برسد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی متاسفانه اطلاعات مورد نیاز و لازم جهت پاسخگویی به سوالتان را در صورت سوال عنوان ننموده اید در خصوص ملاقات با فرزندان و نیز اقدام به طلاق غیابی می توانید اقدامات لازم را انجام دهید لیکن بدوا نیاز است با یک وکیل همکار در این خصوص مشورت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات میباشد

برای طلاق شما باید دادخواست طلاق را اقامه نمایید و رای طلاق صادر خواهد شد ولی از بابت مهریه و حقوق مالی زوجه ، قاضی در رای دادگاه تعیین تکلیف خواهد نمود و شما باید دفاع نمایید

و از بابت وجهی که هزینه و پرداخت کرده اید باید جزییات موضوع بررسی شود و ..

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام سوالی که فرمودید چندین بعد دارد که باید هر بعد آن را تک تک بررسی کرد چرا که سوال شما یک پرونده کامل است که باید ابعاد و زوایای پیدا و پنهان آن را بررسی کرد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلب قطعا وجود دارد لیکن نیاز به اطلاعات و جزییات بیشتری دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید از طریق دادگاه کشور موضوع را پیگیری کنید.
برای تمدید پاسپورت همسر و فرزندان نیاز به اجازه شما دارد و در نهایت اگر پناهنده نشده باشند با شما تماس خواهند گرفت.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله دادخواست مناسب ثبت کنید تا بررسی شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مشکل بزرگ شما با دو خط مشاوره رایگان حل نمی شود باید وقت مشاوره حضوری بگیرید تا با مطالعه مدارک شما راه حل قانونی ارایه گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان نواقصی دارد که در رسیدگی حقوقی موثر است . سن فرزندان، محل سکونت فعلی و....

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید درخواست طلاق غیابی مطرح نمایید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام کاربرگرامی اظهارنظر درخصوص پرسش جنابعالی منوط به توضیحات تکمیلی می باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادخواست طلاق وحضانت فرزندان دهید