مشاوره حقوقی رایگان - خفتگیری

سلام خسته نباشید.چهار نفر من رو خفت کردن.شماره پلاکش برداشتم و فیلم دوربین ک منو با چاقو زدن رو دادم ب کلانتری الان 17روز رفته دادگاه پروندم.گفتن ابلاغیه میاد.ولی نیومده.چیکارکنیم؟؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود منتظر ابلاغ باشید
میتوانید حضوری پيگير ماجرا شوید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حضوری پیگیری کنید و در ثنا ثبت نام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دیر نشده ولی حضوری هم میتوانید پیگیری کنید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

منتظر ابلاغ دادگستری باشید میتوانید حضوری هم مراجعه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام زمان جلسه دادرسی به شما ابلاغ خواهد شد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

صبوری کنید پرونده شما میره دادسرا نه دادگاه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منتظر ابلاغ دادسرا باشید و اگر خیلی طولانی شد می توانید حضورا از طریق شعبه پیگیری کنید.

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام ، به علت اینکه اخر سال هست دیر ابلاغ میکنند ، بهتر است حضوری پیگیری کنید .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی بدوا از طریق سامانه ثنا پیگیری و درصورت عدم حصول نتیجه حضورا پیگیری نمایید

مهدی نجف نژاد

جناب آقای مهدی نجف نژاد :

منتظر باشین تا پیامک بیاد ویا به رایانه دادسرا مراجعه کنید

مینا احمدی

مینا احمدی :

حضوري پيگيري بفرماييد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ابتدا به دادگاه نمی رود می بایست به دادسرا شکایت تقدیم نمایید . به دادسرای مربوط مراجعه و تقاضای رسیدگی و دستورات لازم جهت شناسایی و تعقیب متهمین انجام دهید .

مهدی عابدمسرورخواه

جناب آقای مهدی عابدمسرورخواه :

درود برشما
از مشاوره تلفنی استفاده بفرمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شماره کلانتری مراجعه نمایید ببینید پرونده شما به دادسرا ارجاع شده است یا خیر و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که در سامانه ثنا ثبت نام نموده اید باید منتظر ابلاغیه ثنا بمانید در غیر این صورت و در صورت تمایل به پیگیری باید به شعبه ی مربوطه حضورا مراجعه و علت را جویا شوید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

حضورا از کلانتری پیگیری کنید

یک وکیل :

با سلام حضورا پیگیری بفرمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
عجله نداشته باشید حداقل رسیدگی به پرونده 6ماه طول می‌کشد ولی در این حدفاصل هم بصورت حضوری به شعبه مراجعه و پیگیر پرونده باشید

یک وکیل :

با سلام
با مراجعه به دادسرا حضورا پیگیری نمایید.

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

با سلام از شعبه بازپرسی یا دادیاری پیگیری کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خدا را شكر نماييد بيشتر آسيب نديده ايد
بازرسي فراجا تماس بگيريد

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.