مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

خسته نباشید یکسال و نیم هست از مدیرم بابت حق و حقوق کارگری شکایت کردم توی سامانه ثبت نام کردم اس ام اس اومده که دادخواست من توی مجتمع عدالت با یه شماره پرونده و یه شماره رمز ثبت شده ولی الان هفت ماهه هیچی نیومده برام نه ابلاغیه دستی نه توی ثنا نه اینکه باید برم کجا چی کار باید بکنم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام . با مراجعه به مجتمع مربوطه و با در دست داشتن شماره پرونده حضورا پیگیری فرمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید حضورا به شعبه مراجعه نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما باید حضورا به شعبه مراجعه نمایید.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام یکسال برای عدم اطلاع از پرونده و انتظار بدون جواب مدت زیادی است. احتمالاپرونده ب جریان نیفتاده. در اسرع وقت حضورا ب اداره کار در صورتی ک مرجع شمامی باشد مراجعه وپیگیر شوید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما باید حضورا به شعبه مراجعه نمایید.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام شما باید حضورا به شعبه مراجعه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید از طریق اداره کار شکایت می کردید .
در هر صورت حضوری پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضورابه اداره کار مراجعه کنید موضوع را پیگیری کنید