مشاوره حقوقی رایگان - علت فوت پدر

باسلام من خانمی هستم23ساله متاهل تا به این سن من هنوزنمیدونم دلیل فوت پدرم چی بوده نه خانواده پدری چیزی گفتن بهم نه مادرم حالامن نمیدونم بایدچیکارکنم 19سال پیش پدرم فوت شده یکی میگه تصادف کرده یکی میگه مریض بوره یکی میگه اززندان درومده بخاطرجنس توصحراباپیچ گوشتی کشتنش مامانم میگ برای کالبدشکافی مادربزرگم اجازه کالبدشکافی نداده که علت فوت رو بدونیم حالابایدچیکارکنم؟؟؟کجابرم؟؟ازکی بپرسم؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چاره جز پیگیری نیست باید اسناد و مدارک پزشکی اورا بررسی و استعلام نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از ثبت احوال درخواست گواهی فوت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به اداره ثبت مراجعه و درخواست رونوشت گواهی فوت ایشان را نمایید و در گواهی فوت ، علت
فوت مشخص شده است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ب ثبت احوال مراجعه و گواهی فوت را درخواست کنید. در گواهی فوت علت فوت درج می شود.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید مطالعه پرونده دقیق و شفاف صورت گیرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از گواهی فوت ایشان میتوانید متوجه علت مرگ شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده پیگیری نتیجه ای نخواهد داشت.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

به دادگاه کیفری استان خود مراجعه کنید تا اگر پرونده ای دارد مشخص شود. اگر در دادگاه پرونده ندارد، به پزشکی قانونی مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در گواهی فوت ، علت
فوت مشخص شده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانیم به گواهی فوت ایشان استناد کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی به اداره ثبت احوال شهرستان مراجعه نمایید و رونوشتی از گواهی فوت پدرتان اخذ کنید
علت فوت در گواهی فوت درج شده است که می توانی از آن مطلع شوید

امين  امينی زارع

جناب آقای امين امينی زارع :

پزشكي قانوني و شعبه رسيدگي كننده

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با توجه به گذشت زمان زیاد و عدم امکان بررسی جسد و نداشتن سرنخ و ادله عملا پیگیری بی فایده است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

رها کنید چه تاثیری دارد نبش قبر تاریخ معمولا تلخ است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به گواهی فوت رجوع نمایید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.